MAAJUN ANGGUN BISTARI...FAMILY PLANNING SEMULAJADI

    Share

    juliajamil

    Number of posts : 8
    Registration date : 15/01/2009

    MAAJUN ANGGUN BISTARI...FAMILY PLANNING SEMULAJADI

    Post by juliajamil on Mon Feb 02, 2009 1:52 pm

    MAAJUN ANGGUN BISTARI


    PENGENALAN MAB
    MAB adalah produk tradisional dibuat dari herba, rempah ratus dan madu. kegunaan MAB pada asasnya adalah untuk family planning. Walaubagaimana pun MAB juga bertindak sebagai ubat multipurpose dalam penjagaan kesihatan dalaman/kecantikan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga. MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dang kaedah family planning moden. Keberkesanannya dalam family planning adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul. MAB juga boleh diambil oleh orang yang berumur 18 tahun ke atas berkahwin/belum berkahwin dan orang-orang tua(warga emas). MAB dijamin bersih, suci lagi halal tanpa perlu diragui lagi bagi org islam

    KONSEP MAB
    Apabila anda mengambil MAB, ianya akan bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. proses ini dinamakan tindakbalas awal. MAB akan bertindak membetulkan sistem dalam badan supaya ianya berfungsi dengan baik. Bahagian yang akan berlaku proses rawatan adalah seperti pada bahagian peranakan/mencairkan lemak/kolestrol/toksin dalam darah. apa yang MAB buat adalah ia akan mencairkan darah period lama, nifas lama yang tidak keluar habis semsa tempoh berperiod/berpantang (bagi yang bersalin). Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat. Banyaknya darah yang keluar adalah bergantung kepada tahap kesihatan masing-masing. Jika anda sudah lama tidak berperiod/period pendek bermakna banyaklah darah kotor yang disimpan dalam peranakan tersebut. Pada peringkat ini,anda akan didatangi kekerapan period yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan anda. Selepas selesai tempoh itu, anda akan melalui peringkat keserasian dengan MAB. Pada tahap ini, period akan kembali normal, maksudnya apabila habis saja 21 biji, besoknya period akan datang. Pada tahap ini, MAB sudah serasi dengan anda kerana proses rawatan sudah selesai..

    Selain dari darah kotor seperti di atas, lemak/kolestrol/toksin dalam badan/darah akan dipecahkan dan dibuang bersama najis air besar. Pada masa ini anda akan mengalami kekerapan membuang air besar dan melepaskan angin (kentut)

    Darah period yang lama ini seharusnya dikeluarkan kerana inaya memberi implikasi kepada anda dalam jangka masa panjang. Antara risikonya ialah terdedah kepada fibroid/cyst/barah pangkal rahim. Jika darah lama ini dapat dikeluarkan insyaAllah risiko kepada penyakit tersebut adalah rendah. Dengan kata lain, MAB adalah satu ikhtiar utk mengelakkan kemunculan penyakit tersebut. MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARIPADA MENGUBATI

    KOMPOSISI
    Kacip Fatimah, Serapat, Senduduk, Inai, Madu, Manjakani, Habbatus Sauda/jintan hitam

    KHASIAT
    merancang Keluarga
    merawat keputihan
    Awet muda
    memelihara peranakan
    membuang darah kotor melalui period
    menambah tenaga
    teraturkan period
    mencantikka kulit/menegangkan payudara
    mengawal berat badan
    melawaskan buang air besar
    memulihkan/melambatkan monopaus
    menstabilkan hormon wanita
    melancarkan peredaran dara
    mengawal kolestrol dalam darah
    ikhtiar utk mendapatkan zuriat

    LAIN-LAIN KEGUNAAN MAB
    maksud kegunaan multi purpose

    MELAMBATKAN MONOPAUS/MENGMBALIKAN PERIOD BAGI ORANG YANG TELAH MONOPAUS
    Dengan mengamalkan MAB, anda tidak akan monopaus di usia yang terlalu awal aiatu sekitar 40an. Biasanya hormon kewanitaan dikeluarkan oleh otak kita dengan aktif pada usia remaja sehinggalah sekitar usia 30an, disebabkan faktor usia, stress dan tekanan hidup, otak kita menjadi kurang berkupayaan merembeskan hormon tersebut untuk badan, jika masalah ini tidak diatasi dengan baik kita menjadi cepat tua dan akhirnya mempercepatkan monopaus.Keadaan ini akan menimbulkan kesan yang tidak baik dalam hubungan rumahtangga. Hubungan seksual juga menjadi tidak harmoni. InsyaAllah dengan mengamalkan MAB masalah tersebut dapat di atasi dengan baik

    MAB UNTUK IKHTIAR ANAK
    Biasanya orang yang mempunyai masalah period/senggugut adalah sukar untuk mengandung. berkemungkinan orang seperti ini mempunyai masalah dalaman pada peranakan seperti terdapatnya blocking pada peranakan seperti period tak keluar habis/keputihan. Keadaan seperti ini akan menghalang perjalanan sperma lelaki menuju ke rahim untuk bercantum dengan benih perempuan. Dengan mengamalkan MAB, ianya mengeluarkan blocking tersebut supaya perjalanan sperma menjadi lancar. Dengan itu proses penghamilan akan lancar.

    SESUAI UNTUK PEREMPUAN BERUMUR/WARGA EMAS
    MAB ini bukan sahaja untuk wanita muda malah ianya sesuai kepada waita yang berumur 50an ke atas. Bagi golongan berumur/warga emas ianya tidak dapat mengembalikan period lagi, cuma hanya boleh mendapat khasiat2nya seperti melancarkan peredaran darah, memberi tenaga, lawas, menghilangkan kebas2 dan sebagainya.



    http://mab-online.blogspot.com


    Last edited by juliajamil on Sun Apr 26, 2009 6:30 pm; edited 6 times in total

    juliajamil

    Number of posts : 8
    Registration date : 15/01/2009

    Re: MAAJUN ANGGUN BISTARI...FAMILY PLANNING SEMULAJADI

    Post by juliajamil on Mon Feb 02, 2009 11:02 pm

    Harga: RM15.00
    kos penghantaran : RM7.00 semenanjung Malaysia
    : RM12.00 Sabah/sarawak

    TATACARA PESANAN
    1.sms/call 012-4432152 -maklumkan kuantiti pesanan dan alamat penuh
    2.buat bayaran ke
    MAYBANK 107117031841 JULIA JAMIL

    CIMB 12110014758528 JULIA JAMIL

    juliajamil

    Number of posts : 8
    Registration date : 15/01/2009

    Re: MAAJUN ANGGUN BISTARI...FAMILY PLANNING SEMULAJADI

    Post by juliajamil on Tue Feb 03, 2009 12:18 pm

    Jika puan2 berhajat utk merancang keluarga dgn cara tradisional , bolehlah mencuba dgn MAB ni. Kejayaannya adalah 100% dgn syarat mengikut disiplin makan yg betul.

    ANEKA TESTIMONI DARI PENGGUNA MAAJUN ANGGUN BISTARI (sumber dari zalpermai WMC)

    Testimoni 1;
    MENURUN/MENGAWAL BERAT BADAN

    "kawan kawan smua.. actually i kira baru lagi ambik jamu ni.. dlm 3 bln kot.. tp hasil nyer u le rasa dlm seminggu u ambik..

    yg i paling suka psl jamu akak kita ni.. nafsu makan i dpt control.. (tak tau la org lain.. sbb lain badan lain effect kot.. ) skrg i da trn bdn 3kg.. dlm masa 3 bln..

    tq ya kak.. tu yg i order lagi smpi 3 btl... ari tu.."


    ciksal- wanitamelayu- page1
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Testimoni 2;
    MERAWAT KEPUTIHAN

    akum...
    saya suka kat makjun kak zah nie..
    baru sebulan ambik....pasal keputihan kompom ilang..
    baru seminggu ambik keputihan n bau2 ilang...
    dah abis botol ke 2 nie memang akan order lagik.. tq kak zah

    ye ye - wanita melayu page 1
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Testimoni 3;
    kawal selera makan,bertenga,merawat keputihan

    "Maajun ni memang beesssttt!
    Selain dr kita gunakan utk family planing, masalah org pompuan pun bleh settle gak. Sya bru guna 1 bulan tp dah nmpk kesannya.

    Nafsu nk makan tu mmg bleh control, mungkin bru mkn so x rasa kurang weight tp banding masa nk amik mercilon, nordett , asyik nk mkn je. Sedar2 bdn kembang.

    Lps 2 minggu lbh mkn terkezut gak apasal period dtg lg, tp pas dgr penjelasan kak zah, maybe hormon x stabil. Tp yg membuat kan saya teruskan mkn maajun ni coz....hubby puas hati....

    Baby saya nk masuk 6 bulan, biasanya baby umur gini, mlm2 mmg kena berjaga, tp pas mkn maajun ni rasa x la penat @mengantuk sgt esoknya.

    Yg paling suka, masalah keputihan langsung xde, memang bersih!

    So memang berbaloi, murah pun murah!"

    wana - wanita melayu - page 2
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Testimoni 4;
    merawat keputihan/bertenga/keselesaan hubungan suami isteri

    "saya pun teruga gak...tapi teruja nak bagi testimoni ....saya dah makan maajun kak zah ni 2 bulan....alhamdulillah takde masalah...cuma mula2 mkn dulu period kelam kabut sikit....tapi saya teruskan gak...cara makannya pun tak susah...sama mcm kita makan pil juga...lagi satu saya selalu tidur lewat malam sbb buat kerja rumah lepas anak2 tidor....dulu sblm amik maajun mmg nak bangun pagi tu malas jer lebih2 lagi time tengah cuti sembahyang suboh suka sgt saya lajakkan bangun sampai pukul 7 pagi...pastu anak nak gi sekolah saya kalut sendiri ...tapi skrg takde masalah lagi...bangun segar jer...

    masalah keputih dah takde....pasal hubungan dgn suami pulak (ni mesti ramai yg nak tau)...kahkahkah ...bila dah gelak besar tu paham2 jerlah...memang mendapat pujian dari asben...jadi mana2 cik abang yang baca topik ni dan yg mana isteri2 makan perancang keluarga baik cepat berubah ke maajun kak zah...tapi kenalah sabar yer...takkan makan baru seminggu dah nakkan kesan yg ketat"

    fatina - wanita melayu - page 2
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    testimoni 5 ;
    mengekal bentuk badan/bertenga/kejayaan merancang keluarga


    "nak tolong promotekan lagi makjun kak zalpermai ni.... bleh kan akak.... nak kasi up skit!!!!

    sekarang dah masuk 8 bln saya makan. alhamdulillah, dijamin tak menggemukkan... dah kembali langsing cam dolu2.... dah dpt balik body idaman.............. yang penting takde geleber2 yg sungguh menyakitkan mata..............

    saya mmg bangun kul 5pg everyday sbb dok sg buloh keje kat kl. nak siapkan anak punya barang, makan sbb nak anto kat pengasuh. balik sampai umah dah maghrib... nak prepare makan, kemas umah etc.... tapi saya tak pernah rasa letih, tak bermaya..... hubby pernah kata, u ni x penat ke? tu ler.... rasa2nya sbb makjun ler... sbb saya tak pernah makan jamu2 lain... hanya makjun.....

    dan, alhamdulillah... tak ter'lekat' lagi sampai la ni............

    ttg masalah wanita sumer settle! hubby pun puas hati........ xde komplain pun apa2.................. lagi puji ada!!!

    makjun kak zalpermai mmg POWER!!!!!"

    r-weenz - wanitamelayu-page 2
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Testimoni 6;
    menghilangkan bau2 semasa period
    calendar wrote:
    asssalamualaikum........
    nak kongsi sedikit berita best setelah makan jamu ni:

    1) period klu sebelum ni hingga berbelas2 hari...tapi sekarang datang seminggu jer...pastu clean...xder lagi ekor2....

    2) bau2 yg kurang menyenangkan dah xder...

    calender - wanitamelayu - page 4
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Testimoni 7;
    cuci rahim
    r-weenz wrote:
    ms brpantang anak sulong dulu darah nifas pernah kuar berketul2 cm tak caya & takut pn ade coz first expce...mmg bertungku coz MIL jaga & dok bisik jer suruh jaga diri dr awal2 ni coz tk nk sakit seblm masanya...insyaallah dh lewat 30-an ni sihat lg....di usia cm ni cantik pn nak ler & pulus pn nak jg tp SIHAT lg nak......

    hmmm, sy mkn MAB kak zah ni lepas bersalin... tempoh nifas sy 40 hari.. pastu mkn MAB ni ari ke 44... pas 2, 3 ari makan turun darah lagi... panik gak masa tuh... kaler itam, byk lak tuh.... rujuk kat kak zah... kak zah kata tu cuci rahim... tp x lama kuar... dalam 4 ari jer... pastu ok....

    hmmm, semenjak makan MAB ni gak... period bersih jer... takdelah kuar ketul2... dulu masa lom kawen slalu gak kuar ketul2... mujur cepat jumpa MAB nih....

    TQ kak zah..... bertindak sblm terlambat.... bak org kata, mencegah sebelum mengubat.... ye tak?

    Cuma yg lom test lagi.... bila nak stop utk dapat 2nd baby lak.... ekekekekek.... tungguuuuu.......................

    r-weenz - wanitamelayu -page 4
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Testimoni 8;
    menghilang jerawat & mencantikkan kulit

    quote="r-weenz"]

    ibuhazique wrote:
    kak Zal..ma'jun ni panas so muka nnti naik jerawat ke dak...riso gaks kan kalo tang dalam ok tp muka naik jerawat lak..hehehe pudarlah penampilan nanti terutama nak dekat raya ni...
    muka sya lak sensitif sikit..tp takder jerawat so takut kalo makan nanti jerawat timbul...sila jelaskan ye akak mekasih bebanyak...

    nak mencelah tang jerawat nih......
    agak2nya sbb makan MAB kak zah ni kot kulit i makin jelita....
    wajah makin licin.... kuang, kuang, kuang, perasan!!!!

    eh, tp mmg rasa perubahan... sblm2 ni kerap gak jerawat ni naik.. dah macam2 produk kecantikan sy pakai. tah apa2 dah tepek kat muka nih.... sekali naik melata... kembo siam pun ada... lepas bersalin makan jamu bersalin kampung punya... pastu makan MAB smpi skrg.... tp dok ler kata jerawat tu tak tumbuh langsung... adalah juga... tp x le smpi mencacatkan muka pun... secoit jer... biasalah kalau nk period tuh....

    kalau betullah sbb MAB nih mmg TQ beri2much kat kak zah!!! bkn dalaman je POWER, luaran pun makin anggun, jelita & solid maintain cam anak dara..................
    Anyway... tenkiu kak zah.....[/quote]

    r-weenz - wanita melayu - page 4
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Testimoni 9
    merawat migrain
    ibuhazique wrote:
    Quote:
    Posted: Sat Jul 15, 2006 7:12 pm
    salam..
    akak sya berminat gaks le...emmm tapi nak tanya dlu takut tak sesuai kan...
    kak Zal..ma'jun ni panas so muka nnti naik jerawat ke dak...riso gaks kan kalo tang dalam ok tp muka naik jerawat lak..hehehe pudarlah penampilan nanti terutama nak dekat raya ni...
    muka sya lak sensitif sikit..tp takder jerawat so takut kalo makan nanti jerawat timbul...sila jelaskan ye akak mekasih bebanyak...

    assalamualikum....
    Dah habis sebotol sya gunakan makjun kak zah ni..so far, mmg elok...
    memula dlu sya was2 nak guna takut naik jerawat ke apa..heheh nak jg penampilan...maklumlah sebelum ni sya gunakan yg mahal..sebulan RM42 pil, ttp naik jerawat..kunun akan melicinkan wajah lah, pertukaran hormonlah..bila dtg period jerawat pun muncul.. tp..alhamdulillah...makan makjun kak zah ni jerawat seketui pun takder hahaha..bdn pun tak rs panas pun...so far mmg sya takder masalah migrain dah..jika tidak..alahai..mmg nazak!!!sakitnya melarat 2-3 hr...rs pecah kepala..la ni masalah mmg hilang hahaha
    ALHAMDULILLAHHHHHHHHHH

    ibuhazique - wanitamelayu - page 5
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Testimoni 10
    menurunkan berat badan
    tee wrote:
    As'kum,Kak Zalpermai

    Ada cite baru nih.Semenjak T makan jamu kak Za.Badan T cam dh susut sikit.Tpi T x perasan.Yg perasannya..Meh T cite ler
    Selalunya T slalu kirim nasi dh sbulan kt kawan.Tpi ari tu T,dh boring.Kononnya nk pilih citarasa sendiri.Kakak gerai tu tegur T."Hai ,ko T lama x beli nasi akak,makin kecik ko nyer"....Dlm hati berdetik gak.Aiks dh susut ker badan aku ni.Tu baru sorang.Kemudian ptg T mesti beli pisang goreng atau keropok lekor.Mek keropok lekor pun tegur T."Kak,apasal akak dh kurus...akak makan pil kurus ker..lengan baju
    akak dh x ketat.(Pkai uniform/blazer).Apa lagi dlm kepala ingat jamu akak lh.(Promote nih)
    Ari tu Kak Nora yg jual insuran pulak.(Yg jumpa kak Zal ari tu).Dia pun tegur T dh kurus sikit.T kata lh makan jamu kak Zal.Apalagi,dia kn dh beli kt kak Za,cuma dia lom makan lgi.Dia kata nk makan dh x sabar lgi.Eeee dh perasan pulak T ni,dh kurus sikit.
    T ada satu soalan tuk kak Zal....Anak dara leh x makan jamu akak nih.Coz ada seorg anak dara ni,tanya.T berjaya turunkn sikit makan apa.(Dlu T pipi tembam,dh la tu badan bulat.Dh la T ni kecik jer org nyer.Cam kak Nora tu)Kak Za,tolong jawab nyer.....T nk pm kak Zal..nk order...
    (Caya lh kak Zal,Macam X percaya jer...Stop jer makan,period dtg..betul lh.Macam pil perancang...)

    tee - wanitamelayu - page 7
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    heheh makin kurus kak..sya suka dah camni...sejak makan MAB nilah perut pun makin seksi meleper cam anak dara hehehe...dlu makan pil perancang moden..muka saya mmg cam belon..amik gambo malu sgt..sebab somi cakap cam pau hehehe..dia ejek tembam..tembam... la ni saya maintain...
    baru2 ni pi timbang berat..49kg huhuu best best..raya mmg leh melaram kak zah heheh (kalo ada gambo sya dlu dan kini sya tepek heheh...nak buktikan le)

    emm ni saya dah continue botol ke-3. so far so good....memula makan, mmg ada kuar cam kotoran hitam pekat..nak kata darah bukan...ntah le pekebenda...tp bila kali ke-4 dtg period, alhamdulillah darah dah kembali normal kalernye...migrain hilang...alhamdulillah...

    memula bincang ngan somi nak amik MAB ni somi tak setuju..katanya risolah sebab tak tahu apa2.. lani dia lak yg tambah duit suh beli hehehe...nak nak lak bila sya dah tak rengek2 kat dia pasal migrain huhuhu..ish panjang lak..k sambung kendian lak

    ibuhazique - page 11


    Last edited by juliajamil on Thu Feb 12, 2009 12:05 am; edited 3 times in total

    juliajamil

    Number of posts : 8
    Registration date : 15/01/2009

    Re: MAAJUN ANGGUN BISTARI...FAMILY PLANNING SEMULAJADI

    Post by juliajamil on Wed Feb 04, 2009 1:59 pm

    KEMBALIKAN PERIOD
    assalamualaikum julia, terima kasih kerana terbaca tentang Maajun Anggun Bistari kerana lepas makan 1 botol maajun ni, dengan izin ALLAH, kak dah pun mai tanda period pada hari ke 4 rehat dan dtg seperti biasa pada hari ke 5 rehat. alhamdulliah... jadi kak nak order lagi..

    kak tak period start bulan sept 2008..


    ~~sms oleh:
    kak aini penang
    08/02/2009
    7.10mlm


    Last edited by juliajamil on Tue Feb 10, 2009 11:04 am; edited 2 times in total

    juliajamil

    Number of posts : 8
    Registration date : 15/01/2009

    Re: MAAJUN ANGGUN BISTARI...FAMILY PLANNING SEMULAJADI

    Post by juliajamil on Wed Feb 04, 2009 2:00 pm

    reserved

    juliajamil

    Number of posts : 8
    Registration date : 15/01/2009

    SENARAI SUBDEALER

    Post by juliajamil on Sun Apr 26, 2009 6:37 pm

    PERLIS
    Beseri & seluruh Perlis
    012-5094844 (AZIZAH NANYAN)

    KEDAH
    Yan, Guar, Gurun, Merbok
    012-5253534/013-4841408 (AZIZAH DIN)

    Alor setar, Jitra, Changlun *****TERBARU*****
    0124738267 (ATIE)

    PULAU PINANG
    Seluruh bahagian pulau (island)
    012-4753226 (nurul Azlina)

    Seluruh Seberang perai (Utara/Tengah)
    012-4432152 (julia)

    Seberang Perai Selatan/Taman Tasek Mutiara
    0193273982 (bariah/fauziah)

    PERAK
    Lumut, Manjung, Sitiawan, Pantai Remis
    019-5993644 (normadiah)

    Parit Buntar, Nibong Tebal, Sungai Bakap, Jawi
    019-5646375 (ju)

    TERENGGANU
    Besut
    012-4752999 (SYINTA FIRZA)

    SARAWAK
    Sri Aman & seluruh sarawak
    014-5855038 (Azibah)



    LEMBAH KELANG/SEMENYIH/KAJANG
    Taman Medan. Sri Manja, Pantai Dalam, Kelana Jaya
    012-6148799/ 013-6299989 (Maizura)


    ****peluang utk menjadi subdealer di buka sekarang... jika berminat
    sms/call: 012-4432152
    YM/email: juliajamil79@yahoo.com

    kuntaakintee

    Number of posts : 1
    Registration date : 07/06/2009

    Re: MAAJUN ANGGUN BISTARI...FAMILY PLANNING SEMULAJADI

    Post by kuntaakintee on Sun Jun 07, 2009 6:39 pm

    bagus jgak ubat tu...

    try tengok saya punya

    http://ubatsaya.blogspot.com

    jazzroll

    Number of posts : 6
    Location : pahang
    Registration date : 14/08/2009

    BIOSWAN..biz MLM terkini dan termeletop di Malaysia!

    Post by jazzroll on Fri Aug 14, 2009 12:16 pm

    tiada maintain bulanan diperlukan....dan website akan diberi PERCUMA setelah
    mendaftar!!!
    Modal hanya serendah RM150.00 shj..wow!

    JIKA ANDA RASA ANDA SALAH SEORANG YANG MEMERLUKAN WANG TAMBAHAN, BERTINDAKLAH
    DARI SEKARANG !!!! JANGAN BERLENGAH LAGI Rebut peluang jana pendapatan lumayan
    bersama kami..!!!! Agen di seluruh Negeri diperlukan.

    bukan ckp kosong...enzim noni@mengkudu ni memang berkhasiat...

    apa tunggu lagi, register sekarang dan kejayaan hampir pasti milik anda...
    cuma promote web replika anda yg akan diberi percuma setelah register untuk
    dptkan downline...mudahkan?

    untuk pertanyaan, emel ke jazzroll@yahoo.com

    layari...utk info lanjut.

    http://www.bioswan2u.biz/jazzroll

    jazzroll

    Number of posts : 6
    Location : pahang
    Registration date : 14/08/2009

    MLM terkini, baru 2 bln diperkenalkan secara online di Malaysia..rugi tak join!!

    Post by jazzroll on Fri Aug 14, 2009 1:07 pm

    http://www.bioswan2u.biz/jazzroll
    jadilah antara yg terawal menyertai biz MLM ni...
    100% halal dan 100% berasaskan mengkudu@noni...
    org ckp, MLM ni makin awal kita join, makin besar peluang utk berjaya...itu org ckp la, bkn saya ckp...

    modal yg rendah (RM150.00 je) kurang risiko sikit...
    yg penting...tiada maintain bulanan...

    http://www.bioswan2u.biz/jazzroll

    http://www.melayu-niaga.com/download/file.php?id=2

    Sponsored content

    Re: MAAJUN ANGGUN BISTARI...FAMILY PLANNING SEMULAJADI

    Post by Sponsored content Today at 5:33 pm


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 5:33 pm