Jom Langsing dengan Mudah dengan Slim It Yourself (SIY)

    Share

    jomlangsing

    Number of posts : 5
    Location : cheras
    Registration date : 03/02/2009

    Re: Jom Langsing dengan Mudah dengan Slim It Yourself (SIY)

    Post by jomlangsing on Tue Feb 03, 2009 12:11 pm

    HARGA

    CASH ON DELIVERY = RM 198
    POS SEMENANJUNG = RM 204
    POS SABAH SARAWAK = RM 208

    BOLEH BAYAR MELALUI BANK AKAUN

    SITI MASTURAH BT RODZMAN
    MBB164388743986

    ATAU BAYAR SECARA ONLINE DI WEBSITE RASMI SAYA .ANDA JUGA BOLEH GUNAKAN KREDIT CARD!

    http://www.langsingdengansiy.com/

    TERDAPAT PELBAGAI LAGI PRODUK PELANGSINGAN DI KEDAI SAYA.SILALAH BERKUNJUNG,PELBAGAI HADIAH MENANTI ANDA SEKIRA MEMBELI SECARA PEKEJ.

    UNTUK MENGHUBUNGI SAYA

    MAS 016-6224506
    ADI 017-3309506

    YAHOO MESSENGER : seriyamax@yahoo.com

    jomlangsing

    Number of posts : 5
    Location : cheras
    Registration date : 03/02/2009

    Re: Jom Langsing dengan Mudah dengan Slim It Yourself (SIY)

    Post by jomlangsing on Tue Feb 03, 2009 12:04 pm










    jomlangsing

    Number of posts : 5
    Location : cheras
    Registration date : 03/02/2009

    Jom Langsing dengan Mudah dengan Slim It Yourself (SIY)

    Post by jomlangsing on Tue Feb 03, 2009 11:52 am

    Slim it Your self

    Untuk kali pertama dalam dunia produk-produk kelangsingan tubuh badan terdapat enam unsur paling berkesan yang diperkenalkan sebagai pati semulajadi pekat untuk mendatangkan keputusan yang hebat.

    S.I.Y adalah penghapus lemak degil yang paling kuat dan ia merupakan penggunaan penyelidikan teknologi dalam bidang kelangsingan tubuh badan.

    Ia adalah peristiwa pertama didunia dan ramai saintis telah mengakui bahawa ia merupakan penemuan produk kelangsingan tubuh badan yang paling hebat di alaf ketiga ini.

    Keputusannya nyata samaada anda mengidap masalah berat badan yang lebih,penakungan air,bertubuh badan besar,perut buncit atau anda hanya ingin menghilangkan beberpa kg/paun berat badan anda.


    BAGAIMANA IA BERTINDAK ?

    S.I.Y dihasilkan dari herba segar dan terbaik dengan 100% kesan semulajadi ,sejati dan terapeutik tanpa sebarang kesan sampingan.Persesuaian dan punca herba-herba telah ditentusahkan oleh BOTANIS dan FARMASIS.

    Selain itu ,S.I.Y terletak dalam kawalan kualiti yang ketat di bawah pengawasan CGMP.

    Para penyelidik dapat mengabungkan 2 formulasi unik ( S.I.Y siang hari ) dan ( S.I.Y malam hari ) dengan setiap satu dari kandungan-kandungan aktif yang paling berkesan yang telah dirumuskan.

    S.I.Y dihasilkan melalui teknologi nano cecair CO2 kritikal, dan apabila ia digunakan ia dapat diserap oleh tubuh badan kita dengan serta-merta sementara kandungan aktifnya diserap oleh sel-sel dan dihantar kejantung.

    Kandungan aktif S.I.Y akan menanggalkan semua kelompok-kelompok lemak daripada tisu-tisu adipos dan menghapuskan selulit dan lemak-lemak lain sehingga kesemuanya dapat dihilangkan.

    INILAH CARA PENGURANGAN BERAT BADAN DALAM CARA SELAMAT DAN TAHAN LAMA.

    Ramai yang mengidap berat badan yang berlebihan mengurangkanmakan yang dimakan mereka ,biasanya dengan mengambil pelawas detoksifikasi dalam kuantiti meningkat , pil-pil kurus, dan gantikan sajian (meal replacement) dan rawatan kelangsingan tubuh badan yang terdapat di pasaran .

    kesemua ini kurang berkesan dan keputusannya mengecewakan serta menyebabkan ketidak stabilan psikologi . Setiap kalori yang diserap ditukar menjadi lemak . Sebabnya,tubuh badan mereka tidak dapat menghapuskan lemak dengan sempurna.

    Jenis-jenis rawatan yang di jalankan dalam keadaan tersebut kurang berkesan dan menyebabkan rasa putus asa dan menyakitkan hati.Proses menguruskan badan mempengaruhi keadaan fizikal dan psikologi seseorang.

    S.I.Y memberikan anda kebebasan dan kawalan yang anda ingini.

    Penyataan ini munkin jelas, tetapi ia lebioh dari perkara asas.Penghapusan bergantung pada ransangan metabolisma anda.

    Dengan S.I.Y anda boleh boleh menghapuskan lemak degil, kesan-kesan lipatan dan lemak berlebihan dengan cepat.

    Dengan S.I.Y proses penyingkiranlemak di tubuh badan anda mencapai kapasiti maksima .Anda dapat hilang berat badan dengan cepat dan rata. Selain itu, S.I.Y menambah kadar penghapusan lemak dan toksin-toksin berbahaya .

    S.I.Y membentuk badan anda dalam masa yang singkat dan mengekalkannya dalam masa yang panjang.

    Hanya dua botol sehari cukup untuk mendatangkan keputuan yang menakjubkan , dari hari-hari pertama ,tubuh badan anda akanmengempis dan mula berubah.
    Sebenarnya anda dapat menyingkirkan lemak berlebihan dengan lebih cepat dan cekap dan tubuh anda dibersihkan dengan nyata.

    Sesuai untuk orang dewasa

    kecuali mereka yang mengandung,mengambil ubat atau rawatan dan remaja 15 tahun kebawah.

    semasa terapi S.I.Y dicadangkan langkah-langkah berikut,

    kurangkan makanan lemak dan karbohidrat tinggi seperti roti canai, donut,kuih koci

    kurangkan makanan bersantan seperti nasi lemak, pizza,ayam goreng dan coklat
    elakkan minuman manis,karbonat dan alkohol

    mesti minum 2-3 liter air sehari sebaik-baik nya dua botol besar airmineral.

    kalau rajin bersenam lagi bagus, malas tak per..banyakkan berjalan dan buat kerja rumah..


    ANUGERAH YANG DIMENANGI PRODUK S.I.Y

    AWARDED BEAUTY SLIMMING & HAIR TRUSTED BRAND

    AWARDED ASIA PACIFIC TOP EXCELLENT BRAND.


    khasiat S.I.Y

    -kaya dengan kalium dan besi untuk kesihatan jantung dan tekanan darah
    -merendahkan paras kolestrol
    -memperbaiki kesihatan salur pencernaan dan perlindungan usus
    -meransang pertumbuhan bakteria baik untuk kesihatan kolon(saluran usus besar)
    -menambah rasa kenyang,mengurangkan rasa lapar dan pengambilan tenaga dari badan yang rendah
    -meningkatkan penghasilan peptid 1 yang menindas selera makan
    -meransang termogenesis
    -mengurangkan berat badan
    -menambahkan peratusan otot tanpa lemak berbanding dengan jisim keseluruhan badan
    -menambahkan prestasi atheletik
    -menindas selera makan
    citrus aurantium
    -menambah kadar metabolisma dengan lebih berkesan dalam pengurangan berat badan serta pembakaran lemak
    -mengurangkan keletihan
    -mengurangkan perkembangan lemak dalam aliran darah seperti kolestrol
    -menambahkan bekalan tenaga dan pengoksidaan lemak manusia
    -menindas rasa lapar
    -meningkatkan daya ketahanan badan
    -mengurangkan berat badan melalui antioksidaan
    -memperbaiki penyerapan pelbagai jenis vitamin,mineral,herba dan zat tumbuhan dalam makanan yang kita makan
    -meningkatkan peredaran dan mengurangkan fibrin berlebihan dan merendahkan sel kelekitan sel-sel darah maka
    ia mengelakkan sebab utama strok dan serangan jantung.
    -menentang proses penuaan
    -mengelakkan darah tinggi
    -menigkatkan daya ingatan
    -mengelakkan sembelit
    -meningkatkan penyerapan kalsium
    -mengawal tekanan darah
    -mengurangkan paras asid urik dalam darah
    -mengelakkan penyakit jantung
    -merendahkan gula dalam darah
    -anti kanser
    -anti bakteria
    -kaya vitamin c
    -melegakan sakit arthritis
    -menyingkir logam berat/alkohol/toksin dari hati
    -menyerap toksin di usus
    -berkesan dalam merawat luka-luka kulit sederhana dan teruk
    -mencegah dan merawat penyakit hati eg.hepatitis atau sakit kuning
    -membersihkan darah
    -melarutkan batu dalam ginjal
    -membersihkan kulit mencegah jerawat

    S.I.Y ADALAH HALAL DAN DI LULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.

    NATURAL FRUIT JUICES + HERBS ESSENCE
    NO ARTIFICIAL COLOURING AND PRESERVATIVE
    BODY CLEAN UP AND REPLENISH
    NO DIET & DIARRHEA

    ELIMINATE WATER RETENTIONS, CELULITE AND ORANGE PEEL SKIN REDUCTION...
    NO SIDE EFFECT,PERMANENT RESULT



    Pengalaman saya sendiri......

    mahal? ....iye memang agak mahal...tetapi kalau anda dah banyak cuba produk lain tak jalan ..maka tak salah kalau anda keluar duit sikit untuk...produk ini...

    s.i.y..adalah produk terkawal dan bukan semua org boleh jual...harga adalah tetap ..tak termasuk pos lagi...

    saya bukan nak anda rasa baguslah mesti beli produk ini....iyer bukan begitu...

    untuk pengetahuan anda saya ni gemuk daging...hmm ada org gemuk air..jadi cepat turun....bagi org macam saya saya dah cuba pelbagai produk saya dah cuba since 2003 selepas saya excident....
    antara yang dah cuba ..adalah yg jenis pil, jus, jenis titik dalam air, dan yg latest jus diet...memang ada penurunan..tapi bila saya stop...dia naik balik...seolah-olah saya ni..tak boleh makan langsung agaknya...
    ubat chemical berbahaya pun saya pernah amik..memang kurus..tapi tekanan darah pulak naik...bila stop naik lagi....so bila nak abis cerita....

    jadi ada kawan chinese dulu dia gemuk ..tiba-tiba datang dah kurus...dia yang rekemen s.i.y....dia memang cakap produk ni mahal...tapi memang berkesan..dan memang tgh popular di kalangan bangsa diorang...entahlah..bukan melayu tak de tapi ramai tak mampu beli ..beli satu ...dua kotak...dah tak nak beli..macam tu lah citernya...

    so saya pun cubalah ...memang lain sangat..dan kesimpulan yang saya boleh bagi tahu...kat anda ...produk lain menyusutkan daging dan tidak menyingkir lemak tetapi s.i.y membuang lemak dulu baru menyusut daging.....
    untuk pengetahuan anda ..semua bahan-bahan membuat produk..slimming yang ada dalam pasaran sekarang..semua tu ada dalam s.i.y...kira formula lengkap...lah...

    jus siang membakar lemak( kene minum banyak air coz air diperlukan dlm proses tersebut)
    jus malam melawaskan pembuangan makanan yang di makan pada siang hari...
    kalau kita tak makan bende-bende berat maka jus malam tukar function ke membakar lemak...

    tanda-tanda s.i.y berkesan ialah...
    masa buang air besar pagi-pagi nanti akan keluar lemak..biasanya start hari ke tiga...
    masuk hari ke 10 cuba tengok perut ,lengan, mesti ada susut sikit..biasanya paling banyak perut...
    hari ke 20-23 pada siapa yang ada selulit...selulit dia mula pecah daripada coklat jernih tu kepada merah gelap....siapa yg ada pada tahap ini alhamduliilah..lemak degil yang selama ini terkumpul sedang di bakar sedikit demi sedikit....saya sedang mengalaminya sekarang.....bukan kat perut saja ..kat peha ,betis..yang mana ada selulit...semua tgh merah...

    ok...berdasarkan pengalaman kawan saya yang dah kurus sepenuhnya...s.i.y tidak ada proses bebalik...kenapa...ok kalau dah kurus lemak degil kita tak de dah dibuang sepenuhnya...
    so kalau nak gemuk balik..kita kene mngumpul lemak kan....
    so proses nak gemuk balik seperti asal ..kalau saya 80 kg...munkin amik masa 3-4 tahun untuk mengumpul lemak semula...kalau kita tak jagalah body kita kan...
    takkan kita bodoh sgt nak buat begitu kan...

    jadi itulah yang kita mahu penyingkiran lemak sepenuhnya..bukan penyusutan daging semata-mata....memang turun tapi naik balik...tak sampai setahun dah kembali ke gemuk asal....

    the point is..s.i.y pada tahap gemuk 80 kg like me...memerlukan sekurang-kurangnya tiga bulan pengunaan berterusan untuk turunkan 15 -20kg....bukan guna sebulan terus kurus..its not like that....

    munkin anda rasa 3 bulan..mahalnya...3 bulan 9 kotak darap 198 = 1782...amboi mahalnya....hmm...untuk hasil yang kekal, sihat dan berkesan....harga ini amat berbaloi.... tetapi pada sesiapa yang tak gemuk sangat tak de lah sampai 3 bulan ..dia tengok org jugak...kalau org gemuk air...pakai produk biasa pun senang kurus..s.i.y boleh tolong buang lemak kekal....



    All prices are in MYR. Copyright 2009 Langsing Dengan Siy Health and Beauty store. Mas 016-6224506.

    Sponsored content

    Re: Jom Langsing dengan Mudah dengan Slim It Yourself (SIY)

    Post by Sponsored content Today at 5:33 pm


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 5:33 pm