PRODUK DARI SALUN KECANTIKAN TERKENALSLIMMING-FACE-BURST&FIRM-EYE-BODY

    Share

    jomlangsing

    Number of posts : 5
    Location : cheras
    Registration date : 03/02/2009

    PRODUK DARI SALUN KECANTIKAN TERKENALSLIMMING-FACE-BURST&FIRM-EYE-BODY

    Post by jomlangsing on Sat Feb 07, 2009 6:17 pm

    Hai selamat datang ke butik baru saya . Disini saya akan memperkenalkan beberapa produk pelangsingan dan kecantikan yang digunakan di pusat pelangsingan/Salun kecantikan terkenal.

    Semua produk kecantikan yang dijual disini adalah halal dan bebas dari unsur haiwan.

    Semua harga yg ditawarkan adalah sangat berpatutan dan jauh lebih murah dari salun..

    Terma dan syarat.

    -Produk yang telah dibeli tidak boleh dipulangkan semula.
    -Hanya produk yang sudah dibayar sahaja akan dihantar.
    -Customer harus memaklumkan sekiranya anda ada alergi terhadap produk tertentu,kerana pihak kami tidak akan bertangung jawab keatas sebarang masalah di masa akan datang.
    -Produk hanya akan dihantar guna pos laju

    Pembayaran boleh dibuat secara online dan kad kredit
    di website kami di http://www.langsingdengansiy.com/

    atau

    bank in terus ke akaun

    SITI MASTURAH RODZMAN
    MAYBANK 164388743986.

    SITI MASTURAH RODZMAN
    CIMB BANK 1409-13679585-27

    SITI MASTURAH RODZMAN
    RHB BANK 1-12237-00097490

    SITI MASTURAH RODZMAN
    PUBLIC BANK 4892812512


    DAN SMS
    NAMA
    ALAMAT
    NO HP
    KE 016-6224506

    Sebagai promosi pembukaan pada bulan february ini semua pelanggan berpeluang untuk mendapat pelbagi hadiah misteri dalam setiap pembelian anda.

    kepada anda yg pernah pegi ke butik pelangsingan..tahukah anda krim apa yg digunakan semasa rawatan hot blanket...sampai berjuraian peluh anda sebaik sahaja keluar dari selimut tersebut....cream yg digunakan adalah cili cream.....aha...pada pringkat permulaan anda akan dipakai kan scrub keseluruh tubuh anda selepas itu akan di urut mengunakan massage slimming oil...urut-urut sehingga massage oil itu meresap kedalam tubuh anda....selapas itu mereka akan sapukan cili krim bewarna putih ke"pink"ngan .cili krim berperanan membakar lemak-lemak degil.ke tubuh anda..kemudian anda akan dipakai kan hot blanket...selama setengah atau satu jam ..wow hasilnya basah beb...

    dalam kes lain pula.iaitu munkin setelah beberapa kali sesi..anda akan dapt rawatan yg serupa tetapi berbeza jenis krimnya...bagi yg dah turun sikit berat badan...mereka akan tukarkan kepada cili gel..cili gel fungsinya membakar lemak dibahagian lebih dalam badan....sebelum disapu cili gel anda perlu diurut-urut dengan massage oil terlebih dahulu....supaya badan anda dalam keadaan bersedia untuk menerima cili gel...setelah badan anda disapu cili gel anda pun dipakaikan dgn hot blanket....so badan anda akan rasa lebih segar coz lemak anda dah terbuang....

    Hmmm beuticianjuga akan mengunakan beberapa jenis mechine untukl mempercepatkan proses penembusan ....agar lemak dapat dibakar dengan lebih cepat..ok semasa rawatan ini mereka gunakan slimming ampoulse..biasa rawatan ini dilakukan selepas rawatan hot blanket....

    huh peningkan...masalah nya anda tak de mesin tu semuakan...?
    diorg pakai mesin tu semata-mata nak bagi customer mereka result yg cepat...sipa pakai mesin laser dan sebagainya...tetapi bukan setiap hari mereka boleh buat treatment tuh.....

    Jadi pengunaan harian krim-krim ini atau ampoulse adalah jauh lebih selamat dan efectiv dilakukan sendiri kat umah...

    kalau pun kita tak de hot blanket tapi kite boleh wrapping badan kite guna kreativiti sendiri berjam-jam lamanya...apa kata wrapp dan duduk dalam set sauna ..kan lebih jimat ...he...

    selain dari tu cili krim dan cili gel kita boleh guna hari-hari..sebelum tidur atau ketempat kerja ..gunakan slimming wear untuk kaedah ini..selain membentuk tubuh..kita dapat menyelimming dalam masa 24 jam sehari....

    kalau rajin..hari minguu mulakan rawatan lengkap..ajak adik beradik tolong..atau kawan-kawan kaedah ini lebih menjimatkan .

    Cara-cara nak guna..sebelum sapu krim..pastikan kita dah mandi..kalau boleh scrub bdn kita supaya rongga-rongga kulit terbuka..selepas itu sapukan massage slimming oil ke seluruh tubuh..urut perlahan...kemudian sapu cili krim secukupnya dan wrap.

    ok tapi kalau kite nak ketempat keje mana sempat nak pakai massage oil kan so boleh skip yg tuh...terus je pakai cili krim dan cili gel....

    hmm apa beza cili krim dan cili gel..ok kalau badan kite boleh tahan besarnya mula-mula pakai cili krim ...dulu...dah habis sebotol tu dalam 2-3 minggu kita ...kite beli pula cili gel....sebab fungsi dia agak berbeza sikit....

    Harga

    1. massage oil
    normal price : RM 99
    harga di butik mas : RM 69 only

    2.Cili Krim
    normal price : RM 99
    harga di butik mas : RM 69 only
    Trial pack : RM 15




    3.Cili Gel
    normal price : RM 138
    harga di butik mas : RM89 only
    Trial pack : RM15




    3.Slimming ampoulse
    normal price : RM 138
    harga di butik mas : RM100 only
    Trial pack : RM 40 ( 2 botol ampoulse)



    so trial pack boleh guna untuk 2-3 kali kegunaan so anda boleh cuba dulu tengok....

    hmm kdg-kdg ada antara kite slow sgt nak turun berat badan...jadi diharap produk-produk ni dapat membantu kita. Pemakaian yang berterusan membolehkan kita cepat sikit turunkan inchi....geleber-geleber tuh...sekarang duit bukan lagi penghalang..kalau nak pergi center mkn beratus atau beribu ringgit padahal rawatannya simple saja kalau kite buat sendiri kat umah lagi bagus..dan jimat

      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 5:33 pm